En liten dagens

söndag 29 januari 2012

Några dagens bilder, hur har ni det? 
Har varit lite frånvarande men när det är helg så passar vi på att få så mycket som möjligt gjort, plus en massa familjemys så klart!

( Skärp, loppisfynd 5 kr, lovely )

Har stor röjt på övervåningen idag, fy för alla små högar som bildas i veckorna för att man prioriterar annat som är viktigare. Men nu är högarna borta, sy och pyssel saker sorterade. Nu ska vi bara skura alla golv så det blir att lukta sådär fräscht och ny städat överallt.

Till lunch blev det en super goo krämig kyckling la LCHF, har även gjort tårtbottnar i rosa olika nyanser som jag fryst in inför Vildas 3 år kalas. Ska försöka förbereda så mycket som det går såhär i förväg, man är trött som det är efter ett barnkalas så om bakningen kan begränsas själva dagen D så är det toppen.

Och nu vill vi att det ska bli en 11 februari, snabbt som sjutton! 

Join the conversation!

  1. Ja tänk va mycket man ska hinna med då det är helg, barnens alla aktiviteter gör att man inte hinner ett dugghemma heller just men det är kul att dom är aktiva också. Ha nu en trevlig ny vecka

    SvaraRadera
  2. Gabriella: Kan förstå det, vi har ju små barn så aktiviteter för oss kan vara en sväng på badhuset. Vi är ganska mycket hemma, leker, myser och åker pulka =)

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar blogg och vilken underbar människa du verkar vara! Allt är så fint, lika så du ;)

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.