En annan del av mej

söndag 15 januari 2012

Under den senaste tiden är det fler och fler som kommenterar mina tatueringar och skulle vilja se närmare på dessa, så jag har gjort ett försök. Enjoy sweethearts!

Tatueringarna kommer alltid att vara en stor del av mej, jag har alltid varit fascinerad av det som är udda och kanske strider lite mot andras syn på hur människan ska se ut och vara. Att pryda sin kropp med färg och minnen är vackert, alla har sin egen historia att berätta. 

När jag sista året på Estetiska linjen började jag tatuera, detta är något som jag finner oerhört roligt. Ni har inte fått sett så mycket utav det här i bloggen, just för att det är intresse vid sidan av. Just nu finns tyvärr ingen tid till att driva det vidare, det får jag ta längre fram. Men ibland händer det att jag finner inspiration till det och dammar av mina maskiner, det är en härlig känsla. Men känslan av att bli pressad till att skapa, den är allt annat än vacker.

Svalorna på min arm har jag bland annat gjort själv.
Nu vet ni en liten bit till av mej.

Join the conversation!

 1. Wow! Tycker det skulle vara lite läskigt att tatuera sig själv. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Men gud har du gjort dom själva!!! Imponerad!! Så snyggt.

  SvaraRadera
 3. Men så fina:)Här har det bara blivit några små. Dina är verkligen jättefina.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Coolt! Visst är det lite som ett begär? Har man börjat så vill man bara göra fler! :)

  SvaraRadera
 5. Vackert :) Jag har länge tänkt att jag aldrig kommer ta tatuering och sen förra våren kom jag in på andra tankar....

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.