Att föreviga bebismagen

fredag 27 januari 2012En liten tavla jag pysslat med under denna veckan, eftersom jag aldrig hann med att föreviga min bebismage i form av gips och allt vad nu finns, så blir en grafisk tavla i snygg svart/vit färg snyggt till resten av inredningen.
Lite text tycker jag gjorde sej bra, lite intressantare.

Har även ringt runt som en toka idag för att försöka få någon klarhet i det här med upphovsrätt, har nu skickat bilder samt vad jag vill åstadkomma. Antagligen kommer jag få köpa till mej rätten att använda det material jag vill, men nekar dom. Ja då är det så. Inget att göra åt.

Isåfall får jag bli botaniker och skissa upp egna kryddor & växter.
Det är ju så vackert & synd att det inte finns på marknaden i mindre format, i nya versioner.

Ha en dunder härlig fredag nu vänner!

Join the conversation!

 1. Jättefint minne och fin tavla med fin design! Vi gjorde en gipsmage med Livia.

  // L

  SvaraRadera
 2. Linda: Tack! Oh ja jag hade också velat ha en i gips!! =D

  SvaraRadera
 3. Så utrolig smart, det skulle jeg også gjort da jeg var gravid, men sånn tenkte ikke jeg på nei!!

  Lykke til som tregårdsmester og ha en finfin fredag & helg.

  Koz T

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättefin!
  Vad du är duktig tjejen!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. vilken bra ide´!
  själv lyckades jag ta mig till en fotograf en vecka innan vi plockade ut storebror. hann med nätt och jämnt! jätteglad för det. gjorde det i hemlighet och gav sedan bilderna till maken i allahjärtanspresent två veckor senare...lillebror hann jag inte med ngn-ting alls! så tråkigt!

  SvaraRadera
 6. Vad snyggt! Väldigt bra idé måste jag säga :)

  SvaraRadera
 7. Åh så himla fint! Som allt som du lägger upp här :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.