Ett litet videoklipp sådär

onsdag 28 december 2011


Lite ljuva toner såhär på kvällskvisten...fniss..
Första videoklippet i denna blogg, i slutet hör man lite av min röst..usch..det där med att höra sej själv..det tycker nog ingen om!

God kväll på er, här har ni en trötter som snart ska ta reda på lite ljuvlig disk. Sen ska jag faktiskt begrava mej i soffan med en bok jag fick i julklapp ( Egoboost av blondinbella ) ska bli riktigt intressant att läsa. Sen kl 21 är det ju Leilas söta jul whhooopp missa inte!

Psst..tänk va roligt det hade vart om alla började videoblogga istället för att skriva, typ när man ska baka eller pyssla eller ja vad som helst. Kan man ju kasta ut tvn för då har man ju underhållning dagen lång..fniss..

Kram på er!

Join the conversation!

 1. Hihi har oxå tänkt på videoblogg när man speciellt bakar och ska visa stegförsteg hmm kanske .....eller inte hihi!
  Kramkram denna onsdag!

  SvaraRadera
 2. Vardagslyx: haha men joo! Tänk så roligt och mer personligt. Bakom skärmen skriver man ju bara ord, så svårt ibland att få en riktigt känsla av hur personen i verkligheten är. Men det är väl så det är med bloggvärlden, dom flesta kanske vill vara för sej själva =)

  Kram på dej!

  SvaraRadera
 3. Förstå vilken cirkus det skulle bli.. Får se när jag uppdaterar min kamera till en med möjlighet till HD-video... Kanske en macaronstutorial per video.. ;)

  SvaraRadera
 4. Nope, ingen videoblogg för min del. Tycker INTE om att se mig själv på film. Knappt på kort... så jag figurerar inte så ofta i min blogg =)

  Jag åker från Stockholm, men har inte bokat än så jag får se om det blir fredag eller lördag. Varifrån åker ni? Dalarna nånstans va?

  Stor kram
  Jannike

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.