En liten goo tomtenisse & länkkärlek

torsdag 8 december 2011


Den här lilla killen går nu sin 3dje inskolningsdag på dagis,
det är pappsen som får vara med och det går prima ballerina de!

God morgon på er, hoppas ni har haft en skön morgon. Här ser det ut att bli en fin vinterdag, det är sådär krispigt vit på träden och himlen är alldeles blå och rosa på vissa ställen. Vackert.

Höll på att glömma, lite länkkärlek är på tiden tycker jag. Bloggen House of Mandy hittade jag till efter hon vart in här och lämnat ett sött meddelande, hon har dom där finaste Maileg tomtarna och ett väldigt vackert hem. Älskar att bli inspirerad och jag älskar att kunna få sprida lite länkkärlek, mer sånt åt bloggvärlden!!

Nu måste jag påbörja dagens pluggande, men vi hörs lite senare igen!
Kramar

Join the conversation!

 1. Vad kul att det går bra för honom på dagis! Vår lilla ska börja i mitten på Januari, supernervös :) Men får jag fråga varför ni skolar in honom nu i december precis innan julledigheten?

  SvaraRadera
 2. Lina: Det blev så, dagarna tar slut nu och M har inte haft möjlighet att kunna ta ut mindre dagar så dom gick åt ganska snabbt. Men det ska nog gå bra ändå ;)

  SvaraRadera
 3. Sicken söt nisse! Skönt att det går bra med inskolningen. Är ju alltid så nervöst när man ska börja lämna. Hoppas det fortsätter lika smidigt :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Vilken sötis! :) Tack för tipset om saffransfudgen. SÅÅ goda! En klar ny favorit hemma hos oss :)

  SvaraRadera
 5. Så söt han är, kul att det går bra med inskolningen! Din blogg är så fin tycker jag! Massor av bra inspiration och fint att du delar med dig av det du kan. Du lärde mig photoscape t ex!! Nyfiken på hur du gör snöflingorna som var på pepparkakshusbilderna och även på sonens bild idag.
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Åh vilket litet hjärta.. så söt!
  Kram Jannike

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.