Chocolate macarons

onsdag 14 december 2011


Ljuvligt goda efter en natt i kylen, dom segar liksom till sej lite. Choklad macaron med caramell/kola fyllning.
Denna gång gick det lite bättre, fick till den så kallade "mössan" den reste sej..bara det är jag lycklig över..fniss.. Nästa vända ska jag försöka få dom så släta som möjligt, kanske använda en mixer?

God kväll på er, blev långt mellan inläggen idag men jag har haft fullt upp hela dagen lång. En tröttis har vi här bakom skärmen, ska snart..snart inta soffläge och bara slappa hela kvällen en gång för alla!!


Imorgon ska jag fixa receptet åt er, lite fler bilder får ni också se.
Psstt...vet ni, jag blir så glad när jag ser att det är så många som
verkligen vill ha guider mm, som vill lära sej och utvecklas. Och jag säger det igen, bloggvärlden är
stor nog åt oss alla. Så varför inte hjälpa till och ge dom tips man kan. Alla är vi unika
på vårt eget sätt.


Kärlek till er!

Join the conversation!

 1. Bella: De smakar faktiskt väldigt gott, om man tycker om knäck. Smeten imellan är ungefär som kola/knäck! nomnom!!

  SvaraRadera
 2. dem såg ju riktigt mumsiga ut :)..behöver nog prova att göra macarones
  kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Men jösses vad goda dom ser ut. Fina bilder också! Receptet ser jag fram emot:-)

  SvaraRadera
 4. Duktiga du! De ser himmelska ut och jag kan inte vänta tills du delar med dig av receptet.

  Kram

  SvaraRadera
 5. God kväll!

  Mums vad gott det ser ut!
  Borde testa...vi är en familj som älskar choklad.
  Undrar om dom skulle funka att göra glutenfritt?

  Vilken mysig blogg du har.
  Är första gången jag besöker dig och ska fortsätta att kika runt hos dig.

  Ha en fortsätt mysig kväll !

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fina macarons och kloka ord.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 7. så fina du fick till dom♥ det är inte lätt det där--snygg "stämpel" du fixat till på dina foton.
  kram

  SvaraRadera
 8. De ser underbart goda ut! Fina bilder med. Väntar med spänning på receptet :)

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar bild. Superfin och vad goda de ser ut!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 10. Ja alltså, jag måste verkligen lära mig håret, det kliar i fingrarna på mig! Dock gjorde jag ett ur-uselt val och klippte en side-cut för några månader sedan, otroligt dumt val, för aldrig har håret vuxit långsammare ;) Men det är på god väg, så när det är ute, då ska det snurras och donas så det står härliga till :D Det syns verkligen att du gått ner (har ju följt dig ett tag nu, så jag ser verkligen skillnad från första gången jag tittade in), SÅÅ BRA JOBBAT! Är mäkta imponerad! Du är verkligen en bra förebild, du inspirerar som få! KRAM!

  SvaraRadera
 11. Åh, så goda de såg ut :) Halkade in här av en slump och vilken tur för jag hittade ju världens mysigaste blogg :) kram

  SvaraRadera
 12. Åh va goda dom där såg ut att vara då! =)

  SvaraRadera
 13. Skulle inte funka att baka såna godheter här hemma... "Nån" skulle äta upp dem allihopa! ;)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.