Att visa er min vackraste kofta

torsdag 1 december 2011

Hej vänner! Nu ska jag äntligen visa er den fina koftan, jag älskar den. Den är så ljuvligt söt å go, köpte den i stl S så lite för tajt är den, men ni som hängt med här ett tag vet ju att jag försöker nå min målvikt. Bara 9kg kvar av 35kg nu, pepp pepp pepp!! 
Hur har dagen vart för er? Jag har haft fullt upp, vart på studiebesök hos Individ & Familjeomsorgen. Väldigt intressant må jag säga! Sedan gick jag och luncha själv inne i staden, pluggade i några timmar för att slutligen träffa min goaste lilla mamma över en kaffe och lite andra äventyr!

Love You Mammi!!

Måste bara visa den fina spetsen som är runt handlederna, jag skulle verkligen kunna shoppa ihjäl mej på vackra kläder känner jag..tur..att jag har någon som kan stoppa mej ibland..fniss..

Just nu är det väldigt mycket på G, jag har miljoner saker att tänka över och fundera på. Mycket roliga saker, men också tidskrävande. Kommer jag ha tiden? Det är den stora frågan.
Men jag vill..vill..så..innerligt..

Ni kommer få veta, jag lovar.

Massor av kramar från mej!


Join the conversation!

 1. Åh herre gud vad snygg!!! Vart har du köpt den? :)

  SvaraRadera
 2. Nyfiken på dina spännande planer! KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Josefin: jag köpte den på en bloppis här på nätet men jag tror den ska finnas på Tintinstyle.se kika där vetja;) kramar

  SvaraRadera
 4. Tröjan är grym men din prestation är gymare. Vad nära du är! Snart sitter tröjan perfekt! Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Åh, den är så fin! Jag har sökt efter den med ljus och lykta, men tyvärr utan framgång...:(

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.