Årets pepparkakshus

söndag 4 december 2011

        

Första pepparkakshuset på Laritstorp för iår, det är ju för mysigt med dessa små skapelser. Försökte få till ett litet L där uppe i noken, ser ni?

Vill passa på och tacka alla ni fina goa som stöttar mej så i att byta tillbaka till Livsglitter, för det är det ända rätta känner jag. Just Livsglitter kan innebära så mycket men just att det är det där lilla extra i livet, guldkanter. Vackra, ljuva ting såsom inredning, bakverk, min familj och en hel del annat.

Hade även tänkt att jag skulle börja göra små guider till er som är intresserade, lite bloggtips, redigerings tips osv. Ni är många som frågar hur jag gör med mina bilder, och jag tycker faktiskt att man kan dela med sej av det man kan.

Det finns inget värre än att undra över en sak och aldrig få svar på den. Så upplever ialf jag att det är till 50% i bloggvärlden, men vet ni vad? Bloggvärlden är så pass stor och alla får plats i den, så jag delar mer än gärna med mej av det jag kan♥

Join the conversation!

 1. Wow vilket fint pepparkakshus! Jag får aldrig till frostingen så bra. Hur gör du din?
  Trevlig kväll/Malin

  SvaraRadera
 2. Hjälp vad fint!!! Hur kan du? Tycker det är omöjligt att få till nåt som inte liknar en blandning mellan iglo och utedass.

  SvaraRadera
 3. Det där var ett jätte vackert litet hus :) Tanken ör att jag också skulle göra mig ett litet hus men får se om om det blir av i år eller hur jag gör?
  Livsglitter tycker jag är ett passande namn för bloggen :)

  Och ett stort JA TACKA säger jag till tips om dina kunskaper i redigering och så...Blev super glad när du sist tipsade om vilket gratis program du använde dig av.
  Då jag inte har photoshop och tycker att det är ett kanske för stort program för mina minimala kunskaper i redigering... :(

  Jag ser verkligen framemot dina tips och trix :)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Familjen R: Tack fina!

  Jag tog bara 1 äggvita och vispade i florsocker ända tills jag tyckte att smeten var tjock nog. Inte för rinnig, och inte för seg. Tog tyvärr inga mått :/

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Malin: Tror tricket är att ha på kristyren innan man limmar ihop huset, förra årets pepparkakshus såg fööör tokigt ut. Jättesvårt att få till när huset står upp = då rinner kristyren..

  SvaraRadera
 6. så jättefint, jag hoppar pepparkakshuset iår..förra året gjorde jag 3 stycken och alla vart snodda av hunden hur jag än gömde dom grymt! kolla på familjen bahnes pepparkakshus får du se något vackert.. god kväll

  SvaraRadera
 7. Japp, nu funkar det fint! Det hänger nog på att man ska kommentera i eget fönster :)

  Pepparkakshuset är jättefint! Jag ligger lite efter i år känner jag, måste ta tag i pepparkakeriet snart :)

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt pepparkakshus. Hade nog inte klarat grunden ens.

  Ska däremot prova saffransfudgen nedan så fort jag hinner.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 9. Superfint pepparkakshus. Hos oss brukar det vara min man och barnen som gör pepparkakshus men det brukar vara långt ifrån så vacker som ditt =)

  Tycker du är fantastisk som delar med dig av tips.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Wow vilket underbart pepparkakshus!! Jag tror jag får lägga min ambitionsnivå något lägre när det ska bakas med treåringen snart... :-)

  Och JA mycket gärna tips o trix! Gärna om hur man fixar till snygga bloggar...nu använder ju visserligen inte jag samma bloggverktyg som du men vissa grejer kanske funkar överallt? (jag är rookie som du kanske förstår)

  Hälsningar
  Maria

  SvaraRadera
 11. Bokstaverat: Vad mysigt, men karl gillar verkligen inte att baka..har försökt lirkat..men nehhee!

  Vad kul, det är många som uppskattar när man ger tips!

  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 12. Wow vilket otroligt fint pepparkakshus! Hur har du lyckats så fint med glasyren? Supersnyggt hur som helst!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.