Pyssel från Panduro

fredag 4 november 2011

Panduro är en sån där butik som är riktigt farlig att gå in i om man heter Louise, kommer alltid ut med något nytt roligt pyssel. Favoriterna är dom vackra stuvbitarna av Tilda tyg som säljs för 36kr, dessa kan man göra såååå mycket med. Vimplar, små kuddar osv. En liten matrialsats till en julgris fick också följa med, nu ska bara tiden få komma till mej så jag får sätta mej vid min älskade symaskin och känna kreativiteten flöda. Mums.

Fredagskväll hos lilla familjen Hietanen, vi har haft många på besök idag. Ms morbror med flickvän och sötaste lill tösa. Sen nästan direkt efter det kom min kusin Anders m fam, barnen var så fina med varan och lekte. Theodor var minst sagt intresserad av barnen!

Jag har även hunnit gjort Halloween Cake Pops som jag ska bjuda på imorgon när min moster m fam kommer och hälsar på. ( Linnéa, i veckan ska vi ta en Cake Pops kurs det lovar jag ) ♥

Nu ska vi ha fredagsmys här på Laritstorp, ha en skön kväll alla ni som kikar in här hos mej!
Psst..var inte rädda för att kommentera, jag är ju jättenyfiken på vilka alla ni nya är.
Kramar

Join the conversation!

 1. Hihi mer än gärna :) Skulle vara så mysigt och kul <3

  SvaraRadera
 2. Å den där grisen har jag också kärat ner mig i! Tror att den ska få landa i min brevlåda snart :)

  Ha en fin fredagskväll!

  SvaraRadera
 3. Ha ha vad skönt att höra att det i nte bara är jag som får ett lätt ha begär inne på Panduro. Satt faktiskt med katalogen så sent som i går.
  Ha en skön kväll.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 4. Hej, det är roligt att följa din blogg! Ha bara en fråga, varför finns det så lite badrumsbilder?

  SvaraRadera
 5. Jag bara ÄLSKAR din blogg rent ut sagt. Massor av insperation har den gett. Viss insperation har även fått landa i mitt hem! Toppen blogg och ett varmt och Välkommnande hem.. Michaela

  SvaraRadera
 6. Kerstin: va roligt att du trivs här!

  Ang badrummet, ja vad ska man säga, tycker inte att det är speciellt inspirerande. Men om du vill så kan jag nog fixa upp lite bilder på det också ;)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Grisen är ju bara för söt ....:)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.