Minnen & Chocolate - Nya grafiska tavlor

torsdag 17 november 2011


GÄÄÄSPP! Nu har jag gjort det igen, suttit uppe allt för länge då jag fastnade med lite jobb i form av nya grafiska tavlor. Dessa två kommer jag sätta upp här hemma imorgon, visar er då.

Tavlan till höger betyder mycket för mej, den är personlig och det är endast vi här hemma som vet exakt vad datumen står för. Jag gillar det, att kunna ha en helt unik bild, med en unik text. Och dessa minnes tavlor kan väl inget annat än unika bli.
psst..den svarta ramen runt om hör inte till själva tavlan utan den la jag bara på så att det ska se ut som två tavlor! Och för er som undrar hur jag gör ramarna till mina bilder Photoscape heter det, sök på google så hittar ni det. Ja älskart!!

Har även packat 2 beställningar ikväll, så snart tjejer har ni era tavlor hos er. Hoppas på fina inspirationsbilder!

//L

Join the conversation!

  1. Jag gillar texten på den första. :) Känns som att det passar in på mig just nu.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.