Kväll i vardagsrummet

måndag 14 november 2011

Tjingeling, att fotografera kvällstid är inte det lättaste vill jag lova. Men vad gör man inte, dagen går ju så fruktansvärt fort och man hinner ju knappt se ljuset själv så hur ska då kameran hinna se det..fniss..finaste blomman på bordet fick jag av Ms farmor och farfar igår. Och tack till alla ni andra som grattat och uppvaktat mej ♥

Lite förändringar har skett såhär på eftermiddagen, det nötta ruffiga bordet har jag bubbat upp på övervåningen och det står nu här i sovrummet. Det får stå där tills jag funnit en skräddarbänk stor nog för arbete och kreativa små fingrar.

Som ni ser så har vi ingen lampa i taket i vardagrummet, jag har så svårt att bestämma mej för vad vi ska ha där. Vad tycker ni? Antingen blir det en egengjord verision av Tine k lamporna som är så fina, eller kanske en snygg industri lampa la In My House.

Tåls att tänka på, nu får ni ha en supermysig måndagskväll så hörs vi imorgon bitti igen!
//L

Join the conversation!

 1. En vit tine k känns ombonat:)

  Hoppas du mår bra annars raring!

  Kraam

  SvaraRadera
 2. Så fint och ombonat. Jag tycker att det är svårt att fota även på dagen nu när det ofta är så grått ute. Gäller att passa på när solen är framme.

  Ha en fin kväll! Kram Therese

  SvaraRadera
 3. GRATTIS på födelsedagen!!!!!
  Hoppas du har haft en härlig dag.
  Jätte söta kransar du har gjort.
  Jag kan absolut tipsa om H&M Home`s sängkläder och dom i linne är helt underbara.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 4. jag tycker du har det så fint fint fint:))) Och gällande lampor..själv kunde jag inte bestämma mig så jag har bägge delarna i vardagsrummet...:))kram ..

  SvaraRadera
 5. Riktigt fina bilder :) Personligen så älskar jag industrilampor, så himla snygga!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.