Just nu...

söndag 20 november 2011Join the conversation!

 1. Men sluuuuta..... Jösses vad duktig du är!!!
  Jag fy fan gumman vad kosten ska vara jobbig!! Häll hårt i ett halvår men sen slarvar man en gång och då kommer matberoendet som ett brev på posten :( Men kör du så kör jag :)! Ska vi ta hand i hand?
  Kramen

  SvaraRadera
 2. äsch då ;) haha ja jag känner igen mej så väl, man är riktigt duktig sen bara över en dag är det kört!! Men nu så! Självklart tar vi varandra i handen och peppar!!!♥ men hur gör du med mat? Vad brukar du äta, jag har så himla svårt att komma på något att äta. Tycker inte om pasta,ris eller potatis så det är ju lite knepigt ibland =D

  SvaraRadera
 3. va duktig du är. Ritat alldeles själv?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Gabriella: Nja, jag hade inte riktigt ro att rita av allt på fri hand. Tog stödlinjer för ansiktsformen och ögon,näsa,mun. Håret gjorde jag ialf på fri hand och kläderna..haha..det tar ju sån himla tid om jag ska rita upp allt förhand och sedan har jag lite svårt för det här med propotionerna, avstånd mm. Kan lätt bli lite skevt, så lättast är om man tar till lite stödlinjer..ialf när man är ivríg som jag oftast är..fniss..

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.