Jul Inspiration

onsdag 2 november 2011

Kunde inte slita mej från att inte köpa med lite julsött hem i söndags, älskar ju Greengates små söta skedar. En påse med ljuvligaste juldofterna fick också följa med hem, så nu doftar det lite väl mycket jul i köket..hrrmmff..redan!

God Kväll sköna Onsdag

Javisst, jul inspirationen är på topp. Lite väl tidigt iår?! Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar tills allt pyssel åker fram och lussebaket är igång. Lovely!

Idag är jag en väldigt trött mamma, men imorgon är jag äntligen ledig en hel dag och det ska bli underbart. Jag och Vilda bus har planerat in en skogspromenix för att hämta hem lite lingon ris ( vi ska göra kransar ) Phuu så tufft det är vissa dagar, jag slits verkligen itu ibland med alla tankar om framtiden och vad jag egentligen vill med mitt liv. Men jag försöker intala mej att efter denna kurs är slut så blir det bättre, jag kan påbörja resan mot mina andra drömmar också.

För er som nyss hittat hit kanske jag ska förklara att jag just nu går en undersköterska utbildning, mitt mål är sjuksköterska och sedan barnmorska. Tanken är att jag vill ha en fullständig och bra utbildning som jag kan jobba inom när jag blir äldre, därför fixar jag det nu. Men innan jag blir gammal så vill jag även uppfylla mina Inredning/fotograf drömmar. Och jag hoppas och drömmer om att allt detta ska gå att kombinera på något sätt, så att jag inte glömmer vem jag är och vad jag vill. Jag vill leva, drömma och skapa. Det är sån jag är och kommer alltid att vara.

Så just nu känner jag mej ganska död inombords då jag inte alls har någon som helst tid över åt det som jag älskar mest. Att få vara kreativ.

MEN det blir bättre ;)Join the conversation!

 1. Hallojsan!

  Jag vill börja tacka för dina fina svar och tips på alla mina bebisfrågor :)
  Vi har haft en förkyld Polly som knölat i flera dagar men är nu på bättringsväg och vår sömn börjar komma tillbaka till sitt gamla mönster...Vi har även börjat med lite gröt på dagarna och tanken är att ge henne lite gröt + amning till kvällningen när Polly känns redo :)

  Men nu åter till ditt inlägg här...Ville försöka ge till peppning!! :)
  Vissa dagar räcker inte orken till men om man bara klarar sig igenom just den dagen..Så brukar näst kommande kännas lättare så KÄMPA PÅ DU KLARAR DET!
  Du är super duktig som har börjat din kurs så kul att se att du vet vad du vill.
  Riktigt bra mål du har satt....

  Något helt annat än vad jag har, en gång i tiden hade jag starka mål men på vägen har jag tappat bort både mina mål och en stor del av mig själv! Det är något jag försöker komma tillbaka till under mammaledigheten nu när man kan ta en paus i vardagens kaos...
  Men problemet är att jag inte minns vad jag ville eller vet var man ska börja, det är svårt det där :(
  Men alltid lika kul att se någon som strävar efter sina satta mål, det är inspiration :)

  Kram

  -Erika

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är härligt att höra att du är så målmedveten helt inne på vad du vill göra men samtidigt tänker flera steg framåt om vad som komma skall.
  All cred till dig.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 3. hej gumman! det är jobbigt ibland att vara mitt uppe i livet med småbarn och att försöka bilda sig en uppfattning om hur man vill ha sitt liv.Jag är 41 nu och undrar fortfarande på vad jag ska bli..lite trög kanske man kan kalla mig=) livet tar ju olika vändningar hela tiden och det som tyckes så självklart ena året är något helt annat i nuet huvudsaken är att man mår bra för stunden och att man inte går och oroar sig för framtiden. Kämpa på lilla du♥ jag håller tummarna för dig och alla dina planer. kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.