Hallen

torsdag 3 november 2011


Byrån är färdigmålad och på plats även den egen byggda hatthyllan, nu börjar hallen ta form, imorgon ska jag visa er våran skohylla som bara består av gamla sockerlådor.

God Kväll Fina ni!

Har vart iväg och inhandlat lite gott inför helgen, bakat kladdkakemuffins & kardemummaknyten. Vart ut i skogen med barnen och plockat mossa och lingonris, underbart. Så sött att se minstingen tulta omkring där i skogen ( har precis börjat gå riktigt mycket ) och facineras av både kottar och löv.

Nu ska jag snart lägga mej på soffan, läsa min Family Living tidning som jag såg att UnderbaraClara ( ni hittar hennes blogg till höger ) är med i. Hon är så fin på alla sätt och vis, lilla Clara.

Imorgon kommer min moster m fam, sötaste lilla Signe & finaste lilla Vilgot. Så i helgen blir det massa tok och bus med alla barnen, Vilda tjatar håll i huvudet på mej redan om att dom ska komma. Sötbönan.

Psst..hittade världens finaste butik med gudomligt vackra kläder från creme inne i lilla staden idag, en Mildred klänning fast i Vildas stl. Måste nog..ja..jag måste nog..ge henne den i julklapp. Den är verkligen gudomligt vacker.
 
Ha en mysig kväll!
Kramar L

Join the conversation!

 1. Jättefint! Älskar verkligen den där tapeten. Satt och funderade en bra stund igår på var jag skulle kunna sätta upp den här hemma :)

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Oj oj oj vad fint det blev i hallen.
  Vilket lyft.På tal om Familt living så såg jag att Lotta"fyra" årstider" hade ett repotage med i tidningen,här snackar vi jul inspiration!!!
  Hoppas ni får en skön helg med släkten.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 3. Hej !

  Oj va fint du har det =)
  Älskar det vita ljushuset, är galen i såna !!
  Jag ska oxså ut i skogen under helgen och plocka mossa !
  Ha de bäst

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej..
  Har du tid för lite besök ihelgen?
  Jag skrev till dig på fejan för några dar sen, men vet inte om du har sett de =) Puss

  SvaraRadera
 5. Åhhh vi är ju på g att köpa hus så jag blir så inspirerad av dina inlägg :D

  www.sandrasjunnesson.blogg.se

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.