Hallen

måndag 28 november 2011


Barnen har fått sin egen lilla hörna i hallen,
hängaren är från IKEA och sitter i barnvänlig höjd. Söt.

Hallen är egentligen det värsta stället i huset, varför undrar då ni?! Joo, nu ska ni få höra. Louise är nämligen perfektionist så de sviiiirr om de, men inte det minsta ordningsam. Jag har väldigt svårt för när saker inte passar in ( tex ytterkläder ) tycker på något sätt att det förstör och vill helst mula ner allt i en byrå eller två.

Och ordningsam det är jag verkligen inte, jag om nån har förmågan att vända upp och ner på ett helt rum och sedan stå och undra över hur fasiken det kunde bli såhär?! Har även den bästa förmågan av dom alla..fniss..att lägga saker på supersmarta ställen ( för stunden ) för att i nästa sekund inte ha den blekaste aning om var jag lagt saken!

Men..nu ni..börjar även jag sänka kraven. Jag måste faktiskt lägga min energi på att få vara en bra och pigg mamma, studerande och sambo.

Livet är för kort för att stressas bort helt enkelt, så nu
 varvar vi ner och njuter av det vi har.

Join the conversation!

 1. Jag känner igen mig i det där med att även ytterkläderna måste passa in :) Och jag kan stöka ned så in i norden tills då jag städar, då vill jag ha allt på sin plats igen. Bra tänkt att du lägger energin på att vara mamma istället! KRam Linda

  SvaraRadera
 2. Linda: Skönt att höra att det finns fler med samma "symtom" som mej..fniss..

  SvaraRadera
 3. Åh, attans, han precis dra en vinnare.

  Går ju alltid att vänta tills nästa gång eller beställa en. Tar just nu endast 50-100 kr :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.