Bathroom sneak peak

lördag 12 november 2011

Eftersom det kommit in lite förfrågningar om varför det inte finns några badrums bilder så tänkte jag att jag ska börja visa er lite därifrån. Jag tycker inte om när det är för mycket plotter i badrummet, vill ha det så stilrent som möjligt. Tre små mjölkflaskor med lite blomster i tycker jag gör sej fint på handfatet.

En gammal margarin låda har vi som toalett skåp, bryter av så vackert mot det vita.

Lördags morgon och lilla familjen har nyss haft långfrukost, underbart. Vilda och pappsen ska iväg och bada, jag och Theo bus ska pyssla med lite här hemma. Sen ska det förberedas tårtor och fika tills imorgon då alla kommer och firar min 22 års dag. ( Fyller på måndag )
Känns konstigt med 22, kändes som man nyss fyllde 18!!

Join the conversation!

 1. Vilken underbart fin blogg du har! Härliga bilder och bra texter. Här kommer jag kika in fler gånger!

  Ha en fin lördag!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte det var en jätte bra idé med margarinlådan som skåp! Jag hjälpte mamma för ett tag sen med en liten omflyttning och då tog vi en gammal sockerlåda som bord för läslampan bredvid en fåtölj. Men skåp-idén, den ska jag lägga på minnet! Tack Louise!

  SvaraRadera
 3. Fint med småflaskorna.

  Stort grattis i förskott!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.