Att fundera på en arbetsplats för hundraelfte gången!

söndag 13 november 2011Satt och letade lite inspiration på google och fick upp dessa, känner mycket för det där lite mer hårda och industriella. Riktigt snyggt! Jag går ju fortfarande och funderar på hur jag ska kunna lösa detta med att få till en ordentlig arbetsplats här i huset! Blir rent ut sagt tokig snart!

Jag vill inte sitta instängd i en liten skubb..inget litet bord..Jag vill ha stort och luftigt med stooooraa ytor att jobba på. Och så ska arbetena gärna kunna få ligga kvar, det är så jag håller inspirationen uppe. Annars blir jag stressad och måste göra klart allt på engång..knäppis som man är.

Tror jag skulle vilja göra denna arbetsplats i sovrummet..vart annars? huuu...
En stor maffig stabil lång bänk får bli första projektet att få tag på, tror dom visade ett hem i Tove hem och trädgård som hade dessa underbara massiva bänkar.

Jag ska fundera, och alla ni som sitter med lite inspiration till arbetsplats/hörna tipsatipsatipsa!!!

Join the conversation!

 1. Ahh, vad jag gillar dina bilder!
  Försökte plocka in lite industrikänsla i mitt inspirationsrum, jag gjorde förra året. Jag prylar som en tok på loppis, de är hett eftertraktade...


  Ha det fint/Tina

  SvaraRadera
 2. ..jagar prylar, ska det stå...bara så du vet.

  SvaraRadera
 3. Inspirerade bilder:)

  Hoppas du haft en bra helg raring!

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Förstår att du inte trivs i din skrubb! Den är ju jättesöt, men just detta med utrymmet...
  Själv har jag ett (fult) gammalt skrivbord som är mitt. Där har jag alla mina grejer när jag pluggar, och det är ajabaja-område för man och barn. Man måste få ha grejerna framme så att startsträckan inte blir för lång!
  För mig är det viktigt att ha skrivbordet under ett fönster, jag hämtar mkt energi från naturen, och jobbar lättare om jag kan sitta och glo på träden en stund om jag blir trött i huvudet :) Förut stod bordet i barnens lekrum, men nu har jag ett litet kontor, vilket är hur skönt som helst! Piffat är det inte, men det är mitt :)

  Snygga bilder! Absolut att stilen funkar i en abetsmiljö, då ska det ju helst inte vara för plottrigt!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.