Bara lilla tokiga jag..

måndag 31 oktober 2011


God morgon finaste ni!

Vilken gårdag!
Vi tog en roadtrip till IKEA och införskaffade massa behövliga saker..fniss.. Sötaste sänghimmeln till lill killens rum, lite filtar och kuddar. Mums!

Nu blir det snart iväg på praktik, en ny härlig vecka tar sin början. Hoppas ni får en riktigt skön måndag, och åter igen TACK för alla fina ord om renoveringen av hallen. Det är så himla roligt och se att ni uppskattar dessa typer av bilder, renovering, hem och inredning ( love it ) och det gör att jag känner ännu mer driv att visa er mer av vårat liv.
Utan er, ingen blogg som många andra så vackert också skriver.

Kisses//L

Psst...nu längtar jag tills arbetsdagen är över så jag får komma hem och börja piffa i hallen, ohhh vad det kliar i mina fingrar!!


Join the conversation!

 1. Hej!

  Fick tips om din fina blogg i Lantliv och lägger genast till dig på min blogglista!

  Ha en jättefin dag!
  KRAM Anna/Ljuva Lantliv

  SvaraRadera
 2. Hallen blev ju hur fin som helst:)

  KRAM

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.