Att förbereda morgondagens bakning

fredag 7 oktober 2011


God kväll vänner, i eftermiddags tog jag mej faktiskt tid att stå och baka i mitt lilla hörn ( mysigt ) gjorde dom helt galet goda kladdkakemuffinsen  la Leila Lindholm, dom ska jag ha som grund i mina cake pops jag tänkt göra under morgondagen. Älskar cake pops! Så söta och sååååå goda!
Under kvällen har vi haft besök av Magnus morbror och tjej, kikat på lite film och galna youtube klipp. Skönt att bara få slappa och umgås.

Just nu har jag bäddat ner mej i sängen, inväntar att karln ska komma upp så vi kan få mysa ner oss och kolla på ett nytt avsnitt av världens bästa serie..SONS OF ANARCHY!
Mums

Ha en superduper mysig fredag alla ni rara som kikar in! Och pssst..ni som vill låna bilder får givetvis göra det, bara ni talar om att dom kommer från mej.

Massa kramar L

Join the conversation!

 1. Härligt att baka, spännande att se dina cakepops:)
  Tänkte faktiskt baka lite själv i helgen.
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för din kommentaren angående ramar runt bilderna och för länken. Lyckas dock aldrig hitta var jag ska ändra i HTML-mallen... Får se om jag provar igen imorgon...

  Ha en riktigt fin helg

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Kärleken till inredning: Det var så lite så, vet ju själv hur jobbigt det är när man vill få ordning på något och ingen hjälper en ;)

  Gör såhär: Gå in på redigera HTML, tryck ctrl + f då kommer det upp en liten ruta uppe till höger, där skrev jag in .post ( kolla då i HTML mallen att något blir markerat med gult, nedanför ska det finnas 1px 0px, du ska ialf ändra dessa till 0. Förkranska sedan för att kolla om ramen är borta.

  Om du ändå inte får till det så kan jag hjälpa dej om du vill genom att gå in själv på din blogg.

  Hoppas det löser sej!
  Mvh Louise

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.