Arbetshörna

tisdag 4 oktober 2011


Såhär fick det bli, det gamla fyndade slagbordet fick flytta in i min walkin closet. Så detta är då här jag pluggar, bloggar & gör mina grafiska tavlor. Inget lätt rum att ta kort i då det är litet och inga fönster har! Kanske skulle ha börjat spana runt efter en gammal skolplansch med med kroppens alla delar och namn, hade ju varit riktigt finurligt här inne..i min lilla plugghörna..och..walkin closet..

Lite funderingar kring en ny kamera, kanske en Canon, förslag? Eller ska jag satsa på ett nytt objektiv till min NikonD40? Önskar jag hade all tid i världen, ujuj så mycket jag skulle vilja lära mej.


Join the conversation!

  1. Oftast sitter ju det mesta i objektivet, så om du trivs med ditt kamerahus tycker jag absolut att du ska testa ett nytt objektiv istället.

    SvaraRadera
  2. Att vara någons fru: Hmm ja, det är ju så svårt det där. Men det lutar åt ett nytt objektiv istället <3

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.