Älskvärda plättar

måndag 3 oktober 2011

Jordnötssmör plättar är sjukt gott med massa hallon, kanel och kesella. Mums!

God kväll

Huuaa, nu har jag krånglat nog med bloggen, inte roligt för fem öre. Men nu så ska jag bara fixa en fin header och lite annat pyssel så det blir lite hemtrevligare här inne igen.. Saknar ni min rosa design mycket? Jag känner ialf en liten..saknad.. men samtidigt så är det ju inte roligt för er som inte tar er in här på bloggen.

Imorgon har jag lite fina bilder från mitt lilla arbetshörna/pluggrum. Kom på en ganska bra idé så nu har vi två arbetshörn...fniss...

Toodilooo
Oo massa kramar!

Join the conversation!

  1. Åh vad gott det låter. Vill du dela med dig av receptet?

    /Lotta

    SvaraRadera
  2. Självklart! Du hittar det bland mina recept <3

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.