Vackert skåp & rosa godispump

söndag 4 september 2011

Dessa två är till salu just nu, ni hittar aktionerna HÄR. Dom avslutas ikväll.

God morgon

Känner att jag vill börja om på en ny sida med bloggen, men vilken ska man välja?
Vad har ni?
Vilken är bäst?
Lättast med design osv?
Blogg.se? wordpress? blogspot?

Ni får gärna ge mej tips osv


Join the conversation!

 1. Godmorgon!
  Jag har testat Wordpress, men tyckte den va lite för krånglig. Kanske för man har blivit van med blogspot. Sen måste jag säga att de bloggar jag läser, som har blogg.se ser så tråkiga ut. För enkla och omysiga. Vet inte om det är för att själva bloggaren inte har piffat till den eller om det bara inte går att ha en myig blogg där. Själv gillar jag inte det stela och enkla ;). Du verkar inte heller va en sådan person =) Ha en underbar höstsöndag, här hemma ska vi nog ta in utemöblerna och kasta de vissna krukblommorna.

  SvaraRadera
 2. Jag har blogg.se och jag tycker det är svårt att fixa med den. Har funderingar på att göra om lite men törs inte om det blir tokigt. :)
  Vad kommer det sig att du vill byta då?

  SvaraRadera
 3. Åhhh! Det skåpet ska jag försöka buda hem :) Oerhört vacket :)
  Jag blogg med wordpress, lite svårt innan man förstår css men sen blir det enklare :)

  Ha en härlig kväll!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.