Trassel & sånt..

fredag 2 september 2011


God Morgon

Vaknade upp med halsont, känner mej hängig. Men ska försöka ignorera detta då jag inte alls tänker bli sjuk, det har vi inte tid med här inte. Barnen sover middag, dom är snörvliga och trötta efter några dagars förkylning.

Det trasslas nå så in i bomben här på bloggen, jag kan knappt ladda upp bilderna längre. Sitter och funderar lite över om det kan vara bloggen (blogspot) som är felet..eller..min dator?

Jag funderar mycket just nu över framtiden och mina drömmar, börjar plugga i slutet av september. Har en känsla av att det kommer bli fullt upp, jag kanske måste släppa vissa intressen för att få plats med nya?

Jag älskar ju verkligen att tatuera, MEN jag känner att det är så stort för att hinna utveckla vidare just nu. Jag kommer ha det som en hobby så länge, göra någon ibland när tiden finns. Sen får vi se i framtiden, vem vet det kanske dyker upp en lärlingsplats. Eller så kanske vi flyttar, där kanske det finns fler möjligheter att utvecklas.

Samtidigt känner jag att det är mycket mer saker som börjar formas till drömmar, bla inredningen och foto. Men vart finner man tiden? Det frågar jag mej ofta..

Vi tar en sak i taget, sen får vi se vad det blir av resten.

Join the conversation!

 1. Hello, I am a new follower Stefy, I am enchanted by your blog! I really like your photography and the way you are your gaming house! .. Not to mention the cakes .. yum!
  September is like a month of financial statements for the future .. but you're right and you will slowly go the right way!
  soon
  Stefy
  I hope that google has translated well!

  SvaraRadera
 2. Vad är det du ska plugga? :-)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.