Rosa favoriter

tisdag 20 september 2011


 Älskar mina små rosa pastelliga saker i köket, man blir liksom lite sådär pirrig när man tittar på dom. Blir ni så när ni får syn på något som är sådär sött? Man får ett hejdundandes haaa begär med detsamma. Tror dock att karlarna..ialf min..har svårt att förstå just det där..fniss..


God Morgon

Har haft min lilla mamma här på besök, tycker så mycket om när hon kikar förbi. Vi dricker kaffe i mängder och pratar framtidsdrömmar. Lovely.

Buskillen sover lite middag, jag bloggar och ska snart ta en snabb kik hos alla andra fina bloggerskor. Sen bär det iväg och hämta hem min egen lilla Vilda bus, hon var så söt imorse. Innan hon gick så ville hon ha kram, går sedan några meter, vänder sej om och vinkar, hej då mamma, ta han om lillebror. Så himla lillgammal, blir alltid lika full i skratt.
Hoppas ni får en skön septemberdag.
Massa kramar från mej!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.