Grafiska Tavlor

söndag 25 september 2011


Denna har jag gjort till vardagsrummet, ska bara införskaffa en svart ram. Tänkte att det kunde vara lite roligt att ha olika månader, grått passar ju super nu i höst och i vårat vardagsrum!


God Morgon

Gårdagskvällen passade vi på och beställde hem kina mat och jag gjorde super duper underbar efterrätt, tror alla var ganska mätta å goa. hihi

Söndag idag och massor att göra, men jag ska försöka släppa en del och bara vara. För imorgon börjar jag studera!! Helt galet..Men det ska bli riktigt roligt! Så nu är det jag som ska upp med Vilda bus och lämna henne på dagis, men det blir nog inga problem. Blir hundra gånger lättare än vid hämtning då jag har en 10 kilos sötnos på armen, medans jag ska försöka med 1 arm få med mej en Vilda bus som inte alls vill följa med hem. PHU. Är helt slut efter hämtningarna. Och ont i armen. höhö. Nu får M prova på detta istället. thihi.

Hoppas ni får en bra söndag!
Kramar från mejJoin the conversation!

 1. Oj vilken vacker tavla! Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 2. Vilken snygg tavla!

  Nu blir man ju nyfiken på vad du gjorde för god efterrätt? Nå´t du vill tipsa om :)?

  Ha en skön sista ledig dag och lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 3. på landet..: jag gjorde den gamla vanliga vanilj och chokladkrämen, finns bland mina recept! Den går alltid hem hos alla, underbart god är det! Och inte alls nyttig..hihi ;P

  SvaraRadera
 4. Fin tavla!

  Har du lust att göra en tavla åt mig, i utbyte mot en länkning i min blogg? :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.