Att ha vita trägolv..

torsdag 8 september 2011

Vi valde att måla om vårat trägolv i vardagsrummet vitt när vi renoverade, jätte fint men det är mycket jobb med att ha ett vitt golv. Hade ju gärna haft det överallt..men..nej..fniss..

Har ni vita golv? Isåfall vilket/vilka rum?

Nästa projekt här hemma blir hall uppe och nere, vi funderar på att lägga in en rutig matta i hallen. Grön/turkos och vit hade varit fint, men sedan är det ju val av tapeter?! Kan ni inte länka lite så jag kan få kika hur det ser ut hemma hos er, eller ni kanske har sett någon med en fin hall?

En som jag tycker har en väldigt fin hall är Emma med bloggen I Emmas Vita Hem. Eller ja hon har ju jättefint överallt vetja!

Join the conversation!

 1. Det är jättesnyggt med vita trägolv!

  Vi har inte fixat i ordning några golv sen vi flyttade in här, så vi har några parkettgolv,några plastmattegolv i skapligt neutrala nyanser och så den dominerande brun-röd-aktiga fejk-kakel-plastmattan. Sjukt snyggt om jag får säga det själv... eller inte ;)

  Nu har vi ljust cremefärgade väggar i hallen, och tanken är att lägga in ett tarkett fejkklinkergolv. Tycker riktigt klinker är lite otäckt när man har små barn...

  I vårt förra hus målade vi trätrappen ljusgrå, och å vad fint det blev ♥ Så ska jag ha det igen någon gång.

  SvaraRadera
 2. Hej söta du! Tack för tipset om Emma. Underbar inredning! Har länkat till dig i mitt senaste inlägg.
  Ha de bra!

  SvaraRadera
 3. Älvdala: Ingen orsak, vill visa vad jag inspireras av =) Men va goooo du är då!! Kikar in hos dej lite senare ( nu får vi främmande ) kramar

  SvaraRadera
 4. På landet: Det kommer säkert bli jättefint! Och en ljusgrå trapp låter också jättefint, det tror jag vi kommer satsa på här hemma, vit trapp tror jag blir för nervöst att hålla ren..vet ju hur dammig den brukar bli snabbt.. tack för din titt! =D

  SvaraRadera
 5. På vilket sätt är det jobbigt att ha vita golv, jag funderar på att måla alla golv i vårat hus så :S förstår ju att det ser smutsigare ut, men är det något mer ? :)

  SvaraRadera
 6. Angelica: I och med att vi har två barn så blir det jobbigt med vita golv, det blir mycket kladd och hur mycket man än försöker se till att dom alltid är rena så blir det smutigt på ett eller annat sätt. Sen är man ett sånt kontrollfreak som jag så blir jag lite smått stressad över minsta lilla fläck!( för att det syns så tydligt) Nu måste vi ju måla om vårat golv några gånger till då det blivit väldigt slitet :) MEN det är ju så himla fint med vita trägolv!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.