Kökshandukar

måndag 29 augusti 2011Kökshandukarna är på plats, och jag blev riktigt nöjd med dom trots att jag inte är så värst noga när jag syr...fniss.. Och som ni ser har jag ju möblerat om lite på hyllan, lite fint porslin i pastellfärger, gott te, mandelkvarnen från butiken Jordgubbar m mjölk.

God kväll

Här bakas det tårta för fullt, ska försöka hinna svänga ihop en smaskig kladdkaka också inför morgondagens kalas. Tänka sej, lilla gubben blir hela 1 år imorgon! För exakt 1 år sedan skrev jag detta ( 14 timmar kvar ).

Tycker det är riktigt skumt hur snabbt det här gått med allt, visp så var man 2 barnsförälder och 20 år! Jag ser inget negativt i att vara ung mamma utan snarare tvärtom, jag är glad att vi bestämde oss för att skaffa barnen tidigt i livet. Känner även att det är skönt att slippa "stressa" pga åldern, man kanske vill ha fler men börjar bli för gammal tex. Det är skönt att veta att vi kan vänta i jaaoo ialf 10-20år till om vi känner för det! Men om man sedan vill börja om..ja..det va en annan sak. Tiden får utvisa.
Hur gammal var du när du fick ditt första barn? Hur många barn har ni/vill ha?
Psst.. ni är en del som frågat vad jag har för kamera! Jag andvänder en Nikon D40, är mycket nöjd med den men funderar på att uppgradera mej till nästa nivå. Vill utvecklas.

Join the conversation!

 1. Du är duktig på att fota stumpan!! Kanske något att tänka på ;)
  Jag var 25 när William kom och sen har det gått av bara farten! Sprutat ut ungar på löpande band ;))
  Ser bara positivt i att vara ung förälder! Om mognad finns naturligtvis.. Pigg och fortfarande lekfull och mycket kraft kvar till barnbarnen sen :)

  Trevlig sömn vännen*

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev. Du är duktig och pysslig.

  Det är absolut inget fel med att vara en ung mamma. Var stolt!

  Kram
  Gabriella

  SvaraRadera
 3. Jag fyllde 27 några veckor efter första barnets ankomst (hon är 7 år nu)och hade hunnit fylla 31 när barn nr 2 anlände. För oss var det bra att vänta några år, för vi hade så mycket vi behövde få ordning på först innan vi var redo för barn. Ibland kan jag väl önska att barnen kommit tidigare, men jag tror inte det var menat så :)

  SvaraRadera
 4. Det vita dårhuset: tack så mycket vännen! Precis, tror man har mer kraft och ork när man är ung. Hur tätt har ni mellan barnen? ♥

  Ha en fin dag! kramar L

  SvaraRadera
 5. Rosa drömmar: Det är ju så roligt att pyssla och greja!! Stolt är jag absolut, kunde inte ha blivit bättre. Är glad att barnen kom så tidigt som dom kom ♥
  ha en fin dag Gabriella!

  SvaraRadera
 6. Å så roligt med 1 års kalas. Själv var jag och min sambo 20 och 22 när våra underbara barn kom. Nu så har de hunnit bli 7 och 5 år. Lycka till
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Min kille har två barn sedan tidigare.. Och jag är tveksam till om jag vill ha barn. Skulle jag vilja ha barn så skulle de nog va nu jag skaffar det (25 år). Innan man blir till åren..eller vad man nu ska säga..

  Lite barn kär är jag nog, kan bara inte låta bli att kolla på baby-prylar. En stor del av mina närmaste har skaffat bäbis och fler är på ingång. Ångest? I mellan åt...*Suck*...

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig energi du har!
  Ja jösses vad tiden försvinner, tycker att dessa 2 ½ månader med vår lilla Polly har rusat iväg..Snart är man väl där med full planering av 1 års kalaset ;)

  Jag var 26 år när första barnet kom till oss, men hade jag fått bestämt och inte behövt vänta på karln min ;) Då hade jag redan vart inne på si så där vårt 3 barn nu :)
  Men efter denna svåra förlossning så får vi se om vi vågar ta steget till fler..Men en önskan om 2 till finns för mig, dom är ju trots allt livet!

  Trevligt att läsa om att ni haft ett trevligt firande av lilla killen :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.