Lördag Kväll

lördag 12 juni 2010

Vilda bus sover för kvällen och Magnus är ute på partajj med grabbsen ikväll. Tror det är första gången han är ut och festar utan mej på 2 år! Kan ju erkänna att jag är liteeeeee avundsjuk haha^^
Fast imorgon är det jag som mår bra och det är jag glad över, baksmälla är det värsta som finns.

Ska snart lägga mej på soffan och kika på en film, sen blir det nog att sova. Är helt slut..
Känns som om vi bara flänger runt hela dagarna, så himla mycket att göra jämt! Men det ska bli ändring på det, ska verkligen börja tänka på vad som är viktigt och vad som kan vänta. Och när bebis kommer tänker jag vara en riktig egoist och bara tänka på oss, & ta det lungt.

Är trött på att vissa tror att man har all tid i världen när man igentligen stressar runt och försöker hitta tid till att ta det lungt i 2 sekunder för att andas.

Det är så mycket jag skulle vilja ha ur mej men inget jag kan skriva här, är så trött på vissa så att jag skulle kunna spy galla rent ut sagt! Vissa människors beteende kan jag bara inte förstå mej på, det värsta jag vet är att höra skitsnack om andra..Hur dom lever sina liv och vad dom gör, eller hur deras barn uppfostras och blablablaaaaaaaaaaaaaaaa! Fan skit i andra och sköt er själva, eller mår ni så j*vla dåligt själva så ni måste sitta och gotta er i andras liv och hur dom lever?! Avundsjuka kanske? Jag vill inte höra skitsnack om andra, för Hey jag bryr mej inte om andra och hur dom lever det är deras ensak inte min. Jag vill inte höra!!!


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.