MYSTISKT FÖRSVINNANDE AV BILDER, GÅRDAGENS INLÄGG SOM ALDRIG BLEV PUBLICERAT

tisdag 20 juni 2017

printler, fotografiska, fotokonst, fotograf,

Bjuder på lite vardagsrum, en av dom få bilder jag hann rädda ifrån det mystiska försvinnandet av ett helt j*kla Iphoto-biblotek. Min iMac lever verkligen sitt eget liv vill jag lova, sååå ännu en gång, en påminnelse till mig själv, ett stort kom ihåg på att säkerhetskopiera!!!

Oh lord, blir så trött på mig själv...


MÅNDAG 19 JUNI
hann aldrig publicera gårdagens inlägg, 
det kommer här ändå ^^


Första sommarlovsdagen för Vildingarna här hemma, så 3 Vildingar full av energi och en virrig morsa som försöker hinna med allt är status just nu. Man blir allt lite ur funktion när vanliga rutiner bryts, dock hoppas jag att vi snart finner sommarlovskänslan här på Björkallén också!

Helgen spenderades hos Svärisarna i Mora, passade på att smita iväg på Vernissage på lördagen, Juha Helttunen har just nu utställningen: Are you morbid yet? En hel drös med underbara fotografier, helt i min smak, övergivna platser, rått, men ändå otroligt vackert! Så är ni i Mora, passa på att svänga in på Mora kulturhus för att kika på hans fotografier. Dom är verkligen något utöver det vanliga!

Nu ska jag pyssla vidare här, har ett gammalt fönster som väntar på lite kärlek, men herregud vilket jobb det är att renovera upp gamla fönster! Tar ett i taget så känns det kanske inte så övermäktigt, försöker förtränga att det aldrig kommer ta slut, det är ju miljoner fönster på detta hus, ska inte klaga, älskar fönstren, men dom hade gärna fått vara i bättre skick om man säger så...TISDAG 20 JUNI


Ja som nämnt, gårdagens inlägg blev aldrig publicerat, hundra järn i elden och blev avbruten mitt uppe i skrivandet, lätt hänt med sommarlovsbarn och en blivande 1-åring som är mer vild än tam. Litet gryn passade även på att stiga upp kring 03:45 denna tisdag, tror både jag och Johan är ganska så vimmelkantiga idag...

Vi håller tummarna för en lugn dag och att vi får ta kväll tidigt, lättare sagt än gjort, men vi kan ju hålla tummarna litegrann åtminstone.XOXOJoin the conversation!

 1. Hallå där!
  Nu har jag hängt härinne en hel lång stund...;)
  Har inte hunnit med att läsa bloggar på ett tag så jag håller som bäst på att kikar/läser i kapp..;) Himmel alltså...ni gör så himla fint in i minsta vrå och du tar så magiska bilder så man liksom dör lite... Vilken fin fotovägg du har där och vad roligt med tidningsreportaget.
  Olustigt med den andra bloggen...
  Stor kram Katarina

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.