NÄR DET ÄR TYST

fredag 24 oktober 2014


Det är ganska tyst härinne, men inte på instagram,
så är ni nyfikna på vad som händer mellan inläggen härinne
kan ni kika in där istället. Väger lite fram och tillbaka,
bloggen är svår att hinna med även om jag verkligen
vill, men just nu är det så mycket som händer.

Instagram däremot är så himla smidigt,
lätt att kommunicera & svara på frågor snabbt & smidigt,
inspirera & inspireras. Vad tycker ni?

KÄRLEK TILL ER

Join the conversation!

  1. Jag följer din blogg ein inte instagram konto hur nu det kan komma sig eftersom jag älskar dina bilder. Så nu har jag hittat det igen. du hade visst 3 olika konton. Jag hade oxå flera men lyckades ha 2 på samma epost adress och när jag glömde bort inloggningen på mitt huvudkonto så var det förlorat. 15000 följare...jajaja det var bara att börja om från början. Surt men det är så roligt på instagrama. Hur som haver ville jag bara säga att jag gillar din blogg och nu följer jag dig även på Instagram så nu missar jag inget. Ha en trevlig helg:)
    Sahra

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.