BATHROOM INSPIRATION

onsdag 14 augusti 2013


[ LOVE THIS BATH FROM - WESTERBERGS ]
Picture from Westerbergs
+

Har alltid drömt om att få ha ett
badkar i mitt hem, om man fick välja så hade det varit placerat i mitten av ett stort rum,
ett ruffigt och rustikt rum som andas vintage, med stora vackra spröjsade fönster från golv till tak.
 Det är en framtida dröm...

Kommer inte ihåg om jag berättade för er i vintras om mitt lilla försök att släpa hem ett badkar, mamma hade ett som bara stod och samlade damm. Så en kväll fick jag för mig att vi skulle hämta det där, allt skulle ske på ett litet kick. Kommer såväl ihåg mammas varnande ord, tänkt dig för nu, ivrig som du jämt är. För det är jag, otroligt ivrig och impulsiv, kommer jag på något så skall det ske direkt, står liksom inte
ut annars...fniss... När vi väl bubbat hem badkaret var det bara att slita ut den gamla duschkabinen, och in med badkaret. Det hade kunnat vara perfekt om det inte vore så för att 1 - för liten vattenvarmberedare! 2- ett ben till badkaret gick sönder och jag fick vackert stapla upp det med...med...vedklabbar?! Så den där romantiska bilden av att få ta ett varmt härligt bad med tända ljus, ja den bilden försvann ganska så snabbt...fniss...

Kan tillägga att jag ofta gör dessa impulsiva saker, ibland blir det bra och ibland,
ja då står jag bara där och kliar mig i huvudet och tänker,
 hur sjutton skall jag reda ut det här nu då?!!

Någon som känner igen sig?
Kärlek till er


Join the conversation!

 1. jag vill också haaaaa! ett stort rofyllt m badkar och stor dusch. gärna m en plats för ett loppisfyndat sminkbord fyllt m vackra parfymflaskor och pudervippor, där jag ska sitta i lugn och ro på morgonen...inlåst, ifred, egentid...=) kram

  SvaraRadera
 2. Haha du är inte ensam varken om att det ska hända helst igår eller om badkarsprojekt :-)))
  Förra veckan åkte sonens gamla utslängda badkar som har stått i vårt garaage sen jag tjatade mig till det förra sommaren på tippen. Det skulle bli ett sommarutespa som inte alls funkade som jag sett i mitt huvud .

  Fina bilder du alltid får till förresten, duktiga du :-)))
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Jag är precis likadan. Allt ska ske NU. Men ibland blir det ju faktiskt bra också.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.