ATT FUNDERA PÅ FLYTT

söndag 23 juni 2013

PHOTOGRAPHY BY LIVSGLITTER/PORTRÄTT/FASTA PAVILJONGEN
+

Jag går i förnyelse tankar, denna adress kommer tids nog att omvandlas till en .se adress
men tills dess måste jag fundera ut vilken portal jag vill ligga på. Vad tycker ni?
Vill gärna ha era åsikter om alla diverse portaler, blogspot,
 blogg.se, wordpress osv. 

Det är ganska så intressant det här med blogg, känns som man bygger den och
planerar upp den som sitt eget lilla bo, men det är ju lite så också. Mitt andra hem,
där min kreativa sida får bli mer uttryckt. Det kommer bli mer ordning och reda bland
kategorier, den nya sidan kommer framförallt innehålla fotografier
 & fotokonst, DIY/Pyssel, kläder och skönhet och självklart inredning.
 En liten snutt här och där av mat och bak också!

Uppskattar alla era tankar och funderingar kring olika portaler.
Kärlek till er!

Join the conversation!

 1. Eftersom jag själv bloggat på blogg.se, wordpress (eget webhotel) och blogger. Så måste jag rekommendera att använda wordpress på eget webhotell med domän eller blogger. Även om blogg.se har utvecklats mycket sedan de startade så är jag inte förtjust i dem. Wordpress är egentligen det bästa i mina ögon.
  Kram // Tess.

  SvaraRadera
 2. Jag har .se adress hos Binero där jag har fått väldigt bra support. Föredrar blogspot framför wordpress alla dagar i veckan - det är möjligt att det wordpress är bättre men det verkade kräva mer teknisk talang än jag kunde frambringa.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Har du sett/hört talas om den nya portalen Elsas Entourage? De har plats för fler och du och din blogg skulle passa fint där.

  SvaraRadera
 4. Anna: Nej det har jag inte, ska genast kolla in den. Tack! :D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.