LÄNKKÄRLEK

fredag 22 mars 2013
Tre stycken underbara bloggar som inspirerar mig just nu,
tänk att det finns så himla många duktiga människor därute.
Man får aldrig nog, kan sitta i timmar och kolla på vackra
bilder, läsa fina texter & bara drömma sig bort en stund.

Vilka är era 3 favoriter just nu?

Join the conversation!

 1. Jag tycker det är underbart med länkkärlek! Mer sådant i bloggvärlden!

  Mina tre favvosar som inspirerar mig är: Starwoman, Rusta upp och Hannas inspo.

  Starwoman för att hon har den där exakta fingertoppskänslan för hur man får allt att se läckert ut, älskar att se bilder från hennes hem. Hennes son är dessutom nästan lika gammal som min vilket är roligt för då får man så braiga tips om allt från kläder till leksaker:)

  Rusta upp för att hon är galet kreativ och verkar kunna skapa vad som helst av ingenting!

  Hannas inspo för de snygga bilderna och stylingen, långt ifrån min egen värld men ändå lärorikt.

  Kram//Tanja

  SvaraRadera
 2. Mina favoriter alltid är Att Vara Någons Fru, Made by Mary och Lagen Om Attraktion. De tre bloggarna finns alltid med mig även om jag tyvärr inte hittar tiden till blogglandia just nu. Just nu är glädjen borta lite, kan vara förvåren som tynger ner mig eller bara det faktum att det är mkt nu.
  Fin blogg du har!
  Emschen
  emschen.se

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.