Hej då Dalarna

fredag 10 februari 2012

Tidig morgon och snart drar vi till Malmö, jag & lilla mamma.
Det pirrar i magen & jag är full med bus & förväntningar, shit så roligt detta ska bli..hoho..
Nu får ni önska oss lycka till på bilfärden, för detta kan nog gå precis hur
fan som helst..om..jag..känner..oss rätt!

Join the conversation!

 1. Lycka till! Det blir säkert hur roligt som helst!

  Fin blogg du har!

  Kram från en som läser, Mikaela i Finland

  SvaraRadera
 2. Lycka till och ha nu super trevligt i Malmö! :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har startat ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga personer att få det att rulla. Jag skulle bli väldigt glad ifall du har lust att ta en titt. Självklart kan du skriva om din blogg och ha med den i dina inlägg. En moderator roll finns att hämta för seriösa personer. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta ;-)

  SvaraRadera
 4. Ha nu en helt fantastisk dag, och kör försiktigt!
  Kram, kram

  Nu har jag länkat till tävlingen också!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.