Frågestund!

lördag 5 november 2011

Det börjar rulla in en hel del frågor nu, så enklast är nog om vi tar det här på en gång ( eller vad säger ni? )

Så är det något ni funderar över fråga, jag ska lovar att svara på allt så gott jag kan.
Här med förklarar jag Frågestunden öppnad! 
Kram L

Join the conversation!

 1. Hej raring! Jag undrar om den urfina tapeten i sovrummet, var i från kommer den:))

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Du har då verkligen spridit livsglitter in i min vardag! Kul att du som är så ung har sån genuin känsla för inredning. Såå fantastiskt vackra bilder du visar. Jag vill bara börja baka och inreda när jag ser allt fint i din blogg!! Lycka till med inredningsaffären. Är den på gång eller?? Själv har jag en liten presentbod på gården. Det är hur kul som helst!!! Ha en fin helg! Kram LOtta

  SvaraRadera
 3. hej! Din blogg är helmysig!!! vad använder du för bildredigeringsprogram?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att tapeterna i ert sovrum är så himla fina! Var hittar man dom? :)

  SvaraRadera
 5. Jag undrar hur du gjort dina halloween cake pops ? jag vet hur man gör grunden, men hur har du gjort det som är på ? man brukar ju doppa dom i smält choklad, men ser ut som du har nåt annat ?? kram

  SvaraRadera
 6. Har du bloggat länge? Har du flera bloggar?

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.