Att försöka ta julkort..

söndag 27 november 2011

Javisst, inte det lättaste måste jag få säga! Huuuu är ju för tusan helt genom svettig efter att ha försökt ta julkort med dom här två trollen. Fler försök en annan dag. Och tomteluva..ingen hit hos Theodor..den skulle av snabbt som ögat..fniss..

Join the conversation!

 1. Det är inte det lättaste att ta kort på barn som vill åt olika håll!!
  Men jag gör det enkelt för mej och tar kort på ett barn i taget och klistrar ihop i photoshop! :-)

  SvaraRadera
 2. Hi hi, håller med, det är verkligen inte det lättaste, men jag fick till det till slut igår med min två tjejer kram

  SvaraRadera
 3. blir lite fulli skratt, det där med julkort på barnen är en historia för sig. vissa år slogs dom andra kunde dom inte sitta still och ibland ville dom inte ha på sig det jag tänkt hihi
  Vi pratade julkort idag jag och 11åringen och hennes ideer lär ta sin tid, hästen skulle pimpas hon skulle ha klänning på sig sitta på ett får skinn på hästen ute i skogen hihi,,ja det blir nog bra..
  kram och ha en bra kväll

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.