INSPIRATION TILL ALTANEN, HUSETS NYA FÄRG & ATT HA HUSET FULLT I UNGAR

fredag 9 juni 2017

BILDKÄLLA: CONCEPT BY ANNA

Som ni vet har vi ju letat runt efter rätt nyans till huset, här är färgen vi fastnade för, en varmt grå/beige nyans tillsammans med vita knutar och fönster. Sååå himla fint och harmoniskt, och färgen går så fint ihop med grönska!


FREDAG 9 JUNI


Dagen har verkligen gått i ett sedan vi vaknade där vid 07:10, vi försov oss inte idag åtminstone, första gången på hela veckan. Hua! Barnen drog till skolan, Johan, litet gryn och jag åkte förbi tippen med massor av ris efter några träd som tagits ner på gården, slängde av det och åkte vidare mot Rusta.

Har ju spanat på deras utemöbler i bambu, eller säger man rotting? Bali heter den, 5 stolar och bord fick följa med hem, kan nog inte med ord beskriva hur nöjd jag är! Spanat på detta sett så länge och nu var det alltså dags, jag är ju snart klar med målningen på altanen men kunde inte motstå att ställa allt på plats redan nu!

Påväg hem låste sig bromsarna på bilen, det bolmade vit rök ifrån det överhettade hjulet och lillebror fick komma och rädda oss, eller ja, mig och litet gryn, Johan fick försöka köra bilen hem själv, och det hör ju inte direkt till vanligheten att åka gammal rostfärgad Mercedes med sydstatsflagga i bakrutan. Oh my, ja men lite så är det här, alltid händer det något galet!

Barnen har haft massa kompisar på besök här på eftermiddagen, och inatt har dom en övernattningsgäst som bor bara några hus bort. Allt har verkligen blivit till det bättre efter vi flyttade, en helt ny miljö för barnen, lekpark bara en liten bit ifrån, dom kan cykla och gå dit själva, mer frihet och mer få prova på själv, dom växer verkligen av det... 

Kompisarna kommer och går under dagarna och det märks verkligen hur kul det är att vara barn, herregud så man saknar den där tiden, sommarloven, cykelturerna, äventyren, ja allt. Alla åldrar har sin charm, men visst är det fint att minnas tillbaka och sakna lite, trots att man alltid ville bli äldre när man var barn, nu när man är äldre vill man inte bli ett dugg äldre...

Ska se om Johan släpper iväg mig när barnen somnat för kvällen, tänkte ta en liten kvällstur med cykeln ner till mamma och kika läget. Fördelen att bara bo 10 minuters gångväg ifrån varandra, rena lyxen ju att ha mamma så nära.



Trevlig kväll på er och vi hörs snart igen,
hoppas jag!




XOXO



Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.