INREDNING | DIY | RECEPT | FAMILJELIV

EN FÖRVARINGSMÖBEL SOM INTE BARA PASSAR I BARNRUMMET

| On
3/20/2017
Bildkälla: Mormorsglamour

Exakt dessa valde vi att placera i den lilla hallen här på Björkkallén, ska visa er i ett senare inlägg, Stuva heter serien och finns på Ikeas barnavdelning, det roliga är att dem passar verkligen in lite varstans i hemmet! 

Bildkälla: Mormorsglamour

I hallen, sovrummet, ateljen? Dessa bilder får mig att vilja bygga en ateljé bums! Älskar förvaring av alla dess slag, att kunna dölja saker som gör det rörigt för ögat. Elektronik som skrivare, bläckpatroner och andra ting är ju sådant man helst vill gömma undan, blir inte ett dugg sugen att sitta vid ett skrivbord som är fullt av "störande" objekt. 

Eftersträvar alltid harmoni vid arbetsplatsen, hemmakontoret eller vad vi nu ska kalla det, utan detta blir inte mycket gjort, inte på det kreativa planet ialf, saker som måste göras, måste såklart göras oavsett, men när det handlar om att få utlopp för sin kreativitet, måla, redigera bilder, skissa på idéer så betyder själva arbetsplatsen eller rummet jag vistas i mycket. Det måste ge inspiration men samtidigt ett lugn, en svår balansgång...


4 kommentarer on "EN FÖRVARINGSMÖBEL SOM INTE BARA PASSAR I BARNRUMMET"
 1. Hej hej!
  Jag håller med... det där var verkligen en både snygg o smart förvaring...å det kan man ju aldrig få för mycket av..;)
  Å rummet....RUMMET!! viken dröm för en 8-åring.....å för en 80-åring med för den delen...jiiiiises såååå fiiiiiint! Förstår att hon gärna ligger där och blickar upp i det där fluffiga molnet..;) Å lillsnuttan sen då...hur söt får man vara på en skala?
  Så superfina bilder!
  kraaaam Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej men precis! Man har alltid för lite förvaringsutrymmen, det känns så ialf :O Tusen tack Katarina <3

   Radera

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9