INREDNING | DIY | RECEPT | FAMILJELIV

Ett avslut & början på något nytt

| On
2/22/2016
kök, love warriors, peace, bambu
Efter mycket funderande fram och tillbaka kring mitt liv och min situation på jobbet i lilla staden så kom jag tillslut fram till att det bästa för mig var att säga upp mig! Efter nästan ett år valde jag att gå, men visst är det så att när något tar slut eller när något försvinner i livet finns det plats för något nytt och större. En början på något nytt och det är precis det som kommer ske, lovar att berätta mer för er snart om vad som kommer ske härnäst...
Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9