INREDNING | DIY | RECEPT | FAMILJELIV

FOLLOW BLOGLOVIN

| On
8/10/2014


Hur gör ni för att följa dom bloggar ni gillar?
Håller ni det i huvudet? lägger till dom i bloglovin?
Eller något annat smart redskap?

Tell me...

1 kommentar on "FOLLOW BLOGLOVIN"
  1. Ny header ser jag ;))
    Jag har ju världens enklaste blogg, ingen reklam, ingen blogglista (för att jag inte vet hur man gör)..men jag har en liten fin bloggbok, där jag har skrivit upp bloggar jag gillar, sen har jag även många bloggar i minnet förstås ;)...that´s it...hoppas du har det bra i sommarvärmen (som börjar återgå till det normala)...
    Kram bia

    SvaraRadera

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9