Lilly of Sweden

| On
10/06/2012
Har tidigare inte använt halsband då jag aldrig hittat något som passat mig,
 men detta gillar jag sådär galet mycket. Så vackert med den lilla buddha 
figuren och dom svarta träpärlorna. 

Tooodiloooo Darlings!

Har ni haft en skön lördag hittills??? Här har jag och mina små troll vart ute på loppisrunda på förmiddagen, hittade faktiskt lite små roliga fynd, ska visa er i nått senare inlägg. Känner så för att pyssla och greja här hemma, får ta det till kvällen när dom små somnat, planera om, flytta om. Älskart!


Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9