8.2.12

Middagstips - Lax la LCHF


Lätt som en plätt och tar bara några minuter att förbereda.
Mums.

4 frysta laxbitar
2 dl creme fraiche (stavas det så?)
150g Chevreost

Örter och kryddor, jag andvände basilika, timjan & persilja. Färska. 
lite svartpeppar & salt om man vill det.

Blanda ihop kryddor & örter med creme f & chevren. 
Bred över laxen.
In i ugnen 35 min på 200 grader.

Avnjut med en god sallad till

3 kommentarer:

  1. Det där lät inte helt fel! Lax är så gott.

    SvaraRadera
  2. Jag är inte förtjust i getost, så jag antar att det inte är för mig... Men du ska få ett annat smaskigt laxrecept, som borde passa en LCHF-brud :)

    4 st portionsbitar lax, salt, citronpeppar, 3 dl vispgrädde,
    2 msk majonnäs, 1 knippa dill (el 0,5 paket fryst dill)

    Lägg laxbitarna i ugnsfast form. Krydda med salt och citronpeppar.
    Baka laxen i 225 grader varm ugn i ca 12 minuter.
    Blanda grädde med majonnäs och dill och slå blandningen över laxen, sätt in i ugnen ytterligare 10-15 minuter tills grädden börjar puttra.

    SvaraRadera
  3. har du testat Airams ugnspannkaka LCHF? Outstanding♥ kidsen är helt galna i den men dom tror att det är deras pappas ugspannkaka, tänk va karln har lurat i ungarna då jag inte varit hemma =)
    Kra och godnatt

    SvaraRadera

ADAGIO © 2016 | Template by Blogs & Lattes