16.2.12

Kyckling la LCHF





Riktigt gott med kyckling och stekt paprika, snabbt går det också

Det här behöver du, jag gör alltid efter våran familj, 
alltså 4 port.

Kyckling filé 4/5 stycken
1 förp förskost ( tog vitlök )
3 dl grädde
1 paket bacon tärningar
Timjan, basilika & persilja efter smak ( tog det jag hade hemma )
salt (om man vill det, jag brukar göra utan ) & peppar

Stek bacon, i med grädde & kryddorna. Låt puttra någon minut.
Sätt ugnen på 225g, skär isär filéerna.
Bred ut färskosten i filéerna, häll sedan över baconsåsen &  in i ungen i ungefär 30 minuter.

Jag brukar steka lite paprika i det som blir kvar i stekpannan efter jag gjort bacon blandningen.
Riktigt gott!

3 kommentarer:

  1. Det där såg gott ut! Och en riktigt fin tallrik har du lagt upp maten på också. Helt i min smak :)

    SvaraRadera
  2. Det låter gott, ska jag nog prova!

    SvaraRadera
  3. Oj oj oj vad gott det låter. Jag älskar kyckling. Skulle kunna äta till lunch o middag veckans alla dagar.

    SvaraRadera

ADAGIO © 2016 | Template by Blogs & Lattes