How To Kiss A Frog

| On
2/18/2012

Absolut sötaste lilla klänningen från How To Kiss A Frog, denna skulle
jag kunna tänka mej att Vilda skulle trivas fint i sommar. 


För övrigt så har jag beställt mycket kläder till dom små från Babyshop tidigare, och jag kan bara rekommendera dom. Alltid fina kläder med bra kvalité & det bästa av allt är att leveransen går superfort. Finns inget värre än att vänta på saker man beställt i flera dagar..ivrig..som..man..eeee!
5 kommentarer on "How To Kiss A Frog"
 1. hej louise! har precis hittat till din blogg genom tips från min äldsta dotter. kommer naturligtvis följa dig här eftersom jag gillar inredning och du har en väldigt fin blogg! undrar om du hade velat göra ett länkbyte med mig? jag heter Ulrika och är Trettonbarnsmamma. titta gärna in på min blogg. många kramar från mig

  SvaraRadera
 2. Ulrika: Tretton barn? Har du tretton barn??? Haha vad mysigt och starkt gjort, har själv två och tycker det är nog ♥ kikar in till dej!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack ♥ va gullig du är.
  Önskar dig en kanon lördag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar blogg du har, hittade hit idag genom bloggen att vara någons fru.. nu ska jag kika runt lite mer här inne hos dig:)

  SvaraRadera

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9