28.9.11

Livingroom by night..


Ohh kära ni, börjar jag bli tjatig med mina vardagsrums bilder och fjärilstavlor hit och ditt?! Ville ialf visa ( trots mörkret ) att dom nu kommit på plats.  På andra bilder ser ni mitt lilla arbetshörn just nu innan det är färdigt i sovrummet, i hyllan förvaras massa tråkiga papper och sånt man inte vill ska ligga framme. Ska försöka göra dom där tidskriftsamlarna lite mer personliga, några tips?4 kommentarer:

 1. Jättefin hylla! Får man fråga vart du hittat den? :-)

  SvaraRadera
 2. Ann sofie: Den är en hylla som hör till ett gammalt skåp som min sambo ärvt efter sin mor =)

  SvaraRadera
 3. Innan jag läst klart, tänkte jag direkt att tidskriftssamlarma kunde kläs i tyg, eller med decouoage. Dina korgar tror jag hade blivit supersöta med en svart rosett på framsidan, vanlig spets eller siden band i svart, som man trär i mellan och sedan knyter en rosett utav. Kram Lena ifrån göteborg.

  SvaraRadera
 4. Lena: Ohh tack så jättemycket för tipsen, det där med svart sidentyg tror jag blir hur snyggt som helst! Kram på dej!

  SvaraRadera

ADAGIO © 2016 | Template by Blogs & Lattes